A fideszes képviselő úgy beszél egy magánrendelőről, mintha az a helyi lakosok ellátásának fejlesztése lenne

Szabó Zsolt, elismerte, hogy nincs minőségi egészségügy Hatvanban.

Hatvanban hiánypótló az új egészségügyi intézmény, mivel hasonló színvonalú szolgáltatásokért sokan eddig a térségből Budapestre utaztak fel.” – örömködött az átadó után Szabó Zsolt országgyűlési képviselő. (Hatvan Online)

Szabó Zsolt fideszes politikus csak azt felejtette el hozzátenni, hogy egy FIZETŐS rendelőről beszél

A Hatvan központú választókerület országgyűlési képviselője tulajdonképpen ezzel elismerte, hogy szükség van új rendelőkre, szükség van magasabb színvonalú  egészségügyi ellátásra. Hiszen ő maga mondta, hogy eddig Budapestre kellet utaznia annak, aki minőségi ellátást szeretne. De most lett ilyen Hatvanban. Csak fizetős ellátsásban.

Az átadott magánrendelő Hatvanban megnyitásakor sebészet, fogászat, nőgyógyászat, urológia, endokrinológia rendelés várja azon helyi lakosokat, akik képesek megfizetni a magánorvosi ellátást. Ők exkluzív és kényelmes környezetben kapnak ellátást, az intézmény ugyanis nagy hangsúlyt fektet a betegek kényelmére és a kiszolgálásra.

Aki nem tartozik a pénzes elithez, aki nem tud fizetni, az mehet az állami rendelőbe. Ahol az ellátás már korántsem olyan jó, nem exkluzív, nem kényelmes. De ezt már Szabó Zsolt elfelejtette hangsúlyozni.

Az új magánrendelőt a fideszes képviselő úgy mutatta be, mintha az a környék orvosi ellátásának a fejlődése lenne. Holott ez nem más, mint egy magánvállalkozás, ami a fizetőképes betegeket látja el.

A helyi fideszes politikus az ingyenes orvosi ellátás elsorvasztását támogatja

Akár kezdő orvosok is meg tudják itt találni a számításaikat, gyorsan tudnak megoldást találni a páciensek betegségeire” – nyilatkozott a magánrendelő átadásával kapcsolatban Szabó Zsolt (Hatvan Online)

Ez azt jelenti, hogy Szabó arra bíztatja az állami egészségügyben lévő kezdő orvosokat, hogy az új magánrendelőbe menjenek dolgozni és ne az állami intézménybe. És ez tökéletesen egybecseng a Fidesz taktikájával. Hiszen az állami egészségügyet az évek alatt tönkretette a Fidesz kormány, de gombamód nőnek ki a Mászáros Lőrinchez és egyéb fideszes vállalkozókhoz köthető magánrendelők, magánkórházak.

 

Forrás: Hatvan Online | Kép: olvasói fotó / hutext

› friss

HIRDETÉS

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img